Mlad slovenski milijonar o tem, kako zaželen je pri povzpetnicah

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Damian Merlak, kriptomilijonar, ki se je lansko leto povzpel na osmo mesto lestvice najbogatejših Slovencev in Slovenk, o tem, ali njegovo bogastvo privlači tudi dekleta.
Oglej si celoten članek

Damian Merlak je bil še pred osmimi leti dolgolas fant, ki je kupoval nenavadne računalniške komponente, pri 27-tih je zaslužil svoj prvi milijon, lansko leto pa se je s 124 milijoni uvrstil na osmo mesto na lestvici najbogatejših Slovencev. O slovenskem kralju kriptovalut je bilo napisano že veliko, o njem se je največ govorilo, ko je v začetku leta v Bohinju kupil štiri propadajoče objekte, med njimi tudi legendarni hotel Zlatorog. Merlak je sicer obogatel s podjetjem Bitstamp, eno največjih borz s kriptovalutami na svetu.

32-letnik, ki živi na Malti, pa nam je razkril, ali je z debelejšo denarnico bolj zanimiv tudi za ženski spol? "Ha ha, povpraševanja je vsekakor več. Ampak, saj veste kako je, 90 odstotkov žensk lovi 10 odstotkov moških. Težava je samo v tem, da je večina v življenju naredila toliko 'napačnih potez', da za nekoga, ki nekaj da na svoj ugled, to preprosto ne pride v poštev," pravi Merlak, ki pa še ni dobil nobenega povabila s strani najstniških simpatij, ki so ga nekoč morda zavrnile: "Moje najstniške simpatije so večinoma poročene in imajo otroke, tako da ne bi pričakoval povabil iz tega naslova. Je pa res, da se vsi na koncu ločijo, kdo ve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 01:20 5. Junij 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne dsa bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, …

  • 19:59 4. Junij 2019.

    Zgodba ni v denarju, zgodba med dvema ki si nekaj pomenita...je preprosto pravljica. Z denarjem si človek lahko omoči marsikej, …

  • 11:24 4. Junij 2019.

    Delam v gospodarstvu, v tujem podjetju in dobro zaslužim, milijonov sicer nimam, ampak ta tip me ne bi zanimal, ker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.