Mlada igralka Pittu zmešala glavo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V življenje Brada Pitta je vstopila še ena Jennifer – tokrat gre za mlado igralko Jennifer Lawrence iz filma Igre lakote: Arena smrti.
Oglej si celoten članek

Mlada igralka Jennifer Lawrence naj bi popolnoma navdušila Brada Pitta, ko jo je videl igrati v filmu Igre lakote: Arena smrti. "Brad ne neha govoriti o tem, kako je Jennifer prekrasna in nadarjena igralka. Zelo si želi sodelovati z njo," je povedal neimenovani vir za Star.

Bradovo navdušenje pa ni nič kaj po godu njegovi partnerici Angelini Jolie, ki naj bi ga tako že opozorila, naj se začne vesti svojim letom primerno in se neha sliniti nad dekletom, ki bi ji bil lahko oče. Njeno ljubosumje pa je doživelo vrhunec, ko ga je ujela med pošiljanjem sporočil 21-letni igralki. "Angelina je popolnoma znorela. Za tri dni je odpotovala v Amsterdam, Bradu pa prepovedala, da gre na premiero filma," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.