Mlada in glasna iz rockovskega podzemlja

Foto: Promo
Foto: Promo
Japandroids. Z novim albumom glasbenika slavita rock .
Oglej si celoten članek

Sta na svojem vrhuncu, glasna in brezkompromisna, vodi ju le želja po igranju in nastopih v živo. Tako sta zapisala na svoji strani pevec in kitarist Brian King ter bobnar David Prowse iz dua Japandroids.

Oba prihajata iz rockovskega podzemlja Vancouvra, ki je med drugim glasbenemu svetu dalo skupine, kot so White Lung, Destroyer in Black Mountain. In če je njun prvenec Post-Nothing naletel na povprečen odziv, sta z letošnjim odličnim albumom Celebration Rock pridobila nove oboževalce. Osem pesmi na albumu odbrzi v pol ure, prvo in zadnjo pa pospremi ognjemet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.