Mlada kuharica zasenčila Guštota

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
To mlado kuharico smo pa že nekje videli …
Oglej si celoten članek

Danes bomo v oddaji Glej, kdo kuha, v kateri otroci kuhajo s pomočjo slavnih asistentov, videli Gušta iz serije Ena žlahtna štorija. Vetra mu bo dala Pika Kovač, ki smo jo v medijih že opazili ... Leta 2014 je osvojila naziv Mis smrklja, je tudi amaterska igralka, ki med drugim že posoja glas risanim junakom.
V nocojšnji oddaji bo sicer kuhal tudi Igor Štamulak, Primožev sošolec. Ponovnega snidenja sta bila zelo vesela, tudi zato, ker je bil Igor tisti, ki je Primoža naučil kuharskih trikov. Osnov se je igralec sicer naučil od svoje mame. Kot je povedal, je bil že pri 13. precej dober kuhar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.