Mlada vdova Hugha Hefnerja ne bo podedovala ničesar

Foto: Bralec Zastoj na gorenjski avtocesti
31-letna žena ustanovitelja Playboya ne bo podedovala ničesar od ogromnega premoženja pokojnega moža.
Oglej si celoten članek

31-letna Crystal Harris se je s  60 let starejšim Hefnerjem poročila na silvestrovo leta 2012.

Harrisova je morala menda podpisati predporočno pogodbo, po kateri ji ne pripada nič od moževega premoženja, je US Weekly razkril že kmalu po poroki. Premoženje, šlo naj bi za 43 milijonov dolarjev, bo šlo štirim otrokom, filmski šoli Univerze v Južni Kaliforniji ter nekaterim dobrodelnim organizacijam. 

Poročiti bi se morala sicer že junija 2011, ampak je nevesta poroko pet dni pred usodnim dnem odpovedala in nato na televiziji dejala celo, da je ne vzburja. Javno je še povedala, da sta imela spolni odnos le enkrat in da je trajal dve sekuni. A nato se je javno opravičila in sledila je poroka. Nekdanja zajčica je bila Hefnerjeva tretja žena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:18 28. September 2017.

    ta je šele kura, da se poroči zaradi denarja in nato podpiše pogodbo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.