Mladi Britanec med pirati

Foto: Žurnal24 Sam Claflin
Britanski igralec Sam Claflin se bo pridružil igralski zasedbi Piratov s Karibov.
Oglej si celoten članek

Claflin je v filmu dobil pomembno vlogo, in sicer bo upodobil mladega misijonarja Philipa. K sodelovanju sta ga povabila producent Jerry Bruckheimer in režiser Rob Marshall. Britanski igralec bo v četrtem delu Piratov s Karibov zaigral ob Johnnyju Deppu, pred kratkim pa so ustvarjalci filma sporočili, da je vlogo v filmu dobila tudi Astrid Berges-Frisbey.

24-letni Claflin je zaslovel predvsem z vlogo v zgodovinski miniseriji The Pillars of the Earth, videli pa ga bomo tudi v filmu The Lost Future.

Prvi trije deli Piratov s Karibov so v svojo blagajno pospravili več kot dve milijardi dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.