Mladi igralec umrl pred stanovanjem svojega dekleta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eddie Hassell je dočakal le 30 let.
Oglej si celoten članek

Včeraj, okoli 2. ure zjutraj, so v Teksasu ustrelili 30-letnega igralca Eddieja Hassella. Do streljanja je prišlo pred stanovanjem njegovega dekleta. Njegov tiskovni predstavnik je povedal, da so zvezdnika, znanega po serijah Surface in Devious Maids, ustrelili v trebuh.

Kot poroča TMZ, motiv še ni znan, je pa policija povedala, da je bilo streljanje verjetno povezano s krajo avtomobila, ki pa so ga že našli. Za zdaj še ni bil nihče aretiran. Za informacije ponujajo 2.500 dolarjev.

Hassella smo sicer lahko videli tudi v filmskem hitu Otroci so super, z Julianne Moore, Annette Bening in Markom Ruffalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.