Mladi pevec zbolel za neozdravljivim tumorjem, žena noseča

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tragično …
Oglej si celoten članek

Mladi britanski glasbenik Tom Parker je na svojem Instagramu razkril, da so mu diagnosticirali možganski tumor v zadnji fazi.

"Veste, da sva bila v zadnjih nekaj tednih na družabnih omrežjih oba tiha in čas je, da vam poveva, zakaj. Ni preprostega načina, kako to povedati, žal so mi diagnosticirali možganski tumor, katerega že zdravimo. Vsi smo popolnoma uničeni, vendar se bomo borili. Ne želim vas razžalostiti, želim si le ljubezni, pozitivizma in da bi skupaj osveščali o tej strašni bolezni. Poiskali bomo vse razpoložljive možnosti zdravljenja. To bo težka bitka, a z ljubeznijo in podporo vseh bomo zmagali," je Tom med drugim zapisal pod fotografijo, na kateri pozira z nosečo ženo in hčerko.

32-letni član britanske fantovske skupine The Wanted je še razkril, da tumorja ni mogoče operirati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.