Mlado Slovenko šef povabil v posteljo, posnela je video!

Foto: youtube
Foto: youtube
Grozljivo, a verjetno ne tako redko …
Oglej si celoten članek

Mlada slovenska blogerka Kaja Karba, ki živi v Londonu, je v enem izmed svojih Youtube videov razkrila grozljivo izkušnjo, ki se ji je zgodila, ko je delala kot varuška.

Delodajalec je v stik z njo preko aplikacije, v katero se je prijavila, in jo prosil, da zvečer popazi na njegovega malčka, medtem ko sta si z ženo privoščila večer v dvoje. Ko je Kaja prispela na lokacijo je bilo čudno že to, da se gospodu kar na enkrat ni mudilo, med zmenkom z ženo pa ji je poslal celo sporočilo, v katerem ji je napisal srčica. Gospod se je nato domov vrnil sam, brez žene in rahlo opit. Otrok ga sploh ni zanimal, pač pa je mlado Kajo zasul z osebnimi vprašanji in ji ponudil, da prespi pri njem, češ da je že tako pozno. Ker to ni vžgalo, ji je ponudil prevoz domov. Kaja je bila ob dveh zjutraj v hiši tujca seveda na smrt prestrašena, a jo je na srečo pred hišo že čakal taksi.

Po tem dogodku nikoli več ni pazila na otroke neznancev ponoči, več o njeni izkušnji pa lahko slišite v videu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:57 10. Februar 2020.

    Očitno ima hudo vnete oči. Bi kake kapljice potrebovala!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.