Mlado zvezdo zlorabljala mati

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zvezda serije Sodobna družina Ariel Winter se pri komaj štirinajstih letih želi osamosvojiti od svoje družine.
Oglej si celoten članek

Štirinajstletna zvezdnica Sodobne družine Ariel Winter je bila zaradi resnih obtožb o fizični in psihični zlorabi odstranjena z družinskega okolja.  Ariel, ki v seriji igra bistro Alex, naj bi zlorabljala njena mati Crystal Workman, zato je sodnik za začasno skrbnico določil Arielino starejšo sestro Shanelle Workman, Crystal pa je dobila tudi prepoved približevanja. Workmanova se je zaradi podobnih obtožb pred sodiščem znašla že dvajset let nazaj. Takrat je bila žrtev zlorab njena starejše hčerka Shanelle, ki ji je sodišče dodelilo rejniško družino, pri kateri je živela dve leti. Domov se nikoli ni vrnila.

Crystal pravi, da so vse obtožbe neresnične in da hčerke nikoli ni pretepala, jo zmerjala in žalila, Ariel naj bi si vse skupaj izmislila, ker ji starša ne dovolita razmerja s tri leta starejšim fantom.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.