Mladoletnik prelisičil policijo

Foto: Žurnal24 Mladoletnik se je usedel v policijski avto in odšel "svojim poslom" naproti.
Mladoletnik iz Chicaga je prelisičil tamkajšnjo policijo, ko se je oblekel v policijsko uniformo ter jim sporočil, da gre opravljati svoje dolžnosti.
Oglej si celoten članek

14-letnik se je preoblekel v policijsko uniformo ter nato policiji v Chicagu sporočil, da gre kot njihov pripadnik opraviti svojo dolžnost. Tako se je mladi predrznež podal policijskim poslom naproti. S policijskim avtomobilom se je med drugim odpeljal tudi na bencinsko črpalko, kjer je neki policist opazil, da njegova uniforma ne nosi pravega znaka. Takrat so seveda "lažnega policaja" odkrili, svojo "dolžnost" pa je opravljal približno pet ur.

Fant ni bil oborožen, izdal ni nobene kazni, v petih urah pa se tudi ni zadrževal neprenehoma v avtomobilu. Policijski nadzornik Daniel Dugan je povedal, da izgleda starejši od 14 let, ter da je bil za storjeno dejanje spodbujen zaradi želje biti policist in ne zaradi kakšne duševne motnje. Mladoletnik je bil član programa za mlade, ki so zainteresirani za delo v policiji, pa je povedala tiskovna predstavnica tamkajšnje policije Monique Bond.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.