VIDEO: Zato mladostniki grizejo plastiko, obnemeli boste

Čeprav jabolčni sok vsi poznamo že od otroštva, je ameriškemu podjetju uspelo ustvariti nov jabolčni sok, ki je popolnoma obnorel svet. Navdušil je tako tiste, ki to pijačo obožujejo, kot tudi tiste, ki je ne, mladostnike pa pahnil v izjemno čuden trend. Preberite, kako jim je to uspelo…
Oglej si celoten članek

Podjetje S. Martinelli & Company, ki ima v lasti blagovno znamko Martinelli’s, je navdušilo svet s svojim unikatnim jabolčnim sokom, kjer pa sam sok pravzaprav ne igra velike vloge.

Kljub temu, da se veliko uporabnikov strinja, da je okus soka zadovoljiv, so ljudje popolnoma prevzeti nad nečim, kar s samim sokom nima nikakršne veze - embalažo. Podjetju je namreč uspelo ustvariti unikatno okroglo embalažo iz plastike, katera naj bi, ko uporabnik ugrizne vanjo, ustvarila enak zvok, kot kadar ugriznemo v pravo jabolko.

Na svetovnem spletu so se hitro pojavile domneve, da je novica lažna. Seveda so zadevo v svoje roke takoj vzeli mladostniki, uporabniki priljubljenega omrežja TikTok, ki so z zagnanostjo grizli v sokovo embalažo, da bi preverili, ali plastenka res posnema zvok prave jabolke.

Podjetje jih ni pustilo na cedilu, večina je bila namreč popolnoma šokirana nad zvokom, ki je prišel iz na videz popolnoma navadne plastenke. V spodnjem videu si oglejte, kakšen zvok embalaža odda ob ugrizu vanjo in presenečene odzive uporabnikov.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.