Množično zapuščali dvorano

Foto: Žurnal24 The Killer Inside Me
Jessica Alba je na filmskem festivalu Sundance predstavila svoj novi film. Tudi ona je bila med gledalci, ki so zapustili dvorano.
Oglej si celoten članek

V Park Cityju v zvezni državi Utah trenutno mrgoli zvezdnikov. Med njimi je tudi lepotica Jessica Alba, ki je v nedeljo predstavila svoj najnovejši film The Killer Inside Me.

Marsikdo se je glasno začudil, ko je igralka med premiero zapustila dvorano, a kot poročajo, ni bila edina. Sadistična zgodba in krvavi prizori seksa so bili očitno za nekatere gledalce preveč šokantni.

Film govori o sociopatskem policistu (Casey Affleck), ki se zaplete s prostitutko (Jessica Alba). Poleg teh dveh zvezdnikov boste v filmu lahko videli tudi Kate Hudson, ki pa se, tako kot mlajši brat Bena Afflecka, predstavitve filma ni udeležila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.