Moby: "Vse se zdi uničeno"

Foto: Žurnal24 Moby bo pri nas nastopil 26. maja, v sklopu Mars festivala. (Foto: Promo)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na začetku tedna je izšel Mobyjev zadnji studijski album z naslovom Destroyed, ki oboževalcem poleg glasbe ponuja tudi vpogled v Mobyjev ustvarjalni proces. Delček razkriva v videu.
Oglej si celoten članek

Destroyed je zaodrska odisejada z Mobyjem, ki predstavlja plat turneje, ki običajno ostane skrita: preživljanje časa v izumetničenih sferah, od hotelskih sob, letališč do čakanja v zaodrskih prostorih, ki mejijo na prostor, poln fotografov in vreščečih oboževalcev. Kaj natanko boste našli v njem, vam Moby v zavihku Video pove sam.

 

Album, ki je nastajal v nočnih urah v hotelskih sobah po vsem svetu, v kombinaciji s fotoknjigo predstavlja intimen vpogled v Mobyjev svet in njegov ustvarjalni  proces. Tako glasba kot fotografije so nastale v istem obdobju, navdih pa črpajo iz čudnega in nenavadnega sveta, v katerem se odvijajo glasbene turneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.