Modeli z zvezdniki

Foto: Žurnal24 Mark Wahlberg in Rhea Durham Foto: Žurnal24 Tom Brady in Gisele Bündchen Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio in Bar Rafaeli Foto: Žurnal24 Madonna in Jesus Luz Foto: Žurnal24 George Clooney in Elisabetta Canalis Foto: Žurnal24 Seal in Heidi Klum Foto: Žurnal24 Caleb Followill in Lily Aldridge Foto: Žurnal24 Iman in David Bowie Foto: Žurnal24 Andy Roddick in Brooklyn Decker Foto: Žurnal24 Adam Levine in Anne Vyalitsyna Foto: Žurnal24 Orlando Bloom in Miranda Kerr Foto: Žurnal24 McConaughey in njegovo dolgoletno dekle Camilla Alves imata dva otroka, dvoletne Foto: Žurnal24 Halle Berry in Gabriel Aubry Foto: Žurnal24 Miley Cyrus in Justin Gaston Foto: Žurnal24 Cameron Diaz in Paul Sculfor
Ni malo zvezdnikov, ki so oko vrgli na manekenko, prav tako niso zvezdnice nobene izjeme. V galeriji smo zbrali nekaj slavnih, ki so si posteljo že delili z manekenom ali manekenko.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.