Modna in zapeljiva Victoria

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Victoria Beckham v svoji značilni pozi krasi majsko naslovnico nemške izdaje Vogua.
Oglej si celoten članek

Poleg odličnih fotografij, ki jih je posnel Alexi Lubomirski, je Victoria za Vogue spregovorila tudi o njeni strasti do mode, perfekcionizmu in njenemu stilu v preteklosti.

"Moja resnična strast pripada modi. S svojo znamko sem izpolnila življenjske sanje. To je moj otrok. Čeprav bom zdaj izdala že četrto kolekcijo, še vseeno čutim tremo pred in med revijo. Kot članica skupine Spice Girls sem se lahko skrila za ostala štiri dekleta, med mojo revijo pa sem odgovorna prav za vse,“ je o delu v modni industriji povedala Victoria Beckham.

Znana je tudi po tem, da trmasto strmi k popolnosti. "Ne sprejemam kompromisov. Uporabljam le najboljše tkanine. Vsak kos je najljubši del moje garderobe in kar sama nosim, mora iz vsakega kota izgledati popolno, ne le od spredaj,“ pravi Victoria.

"Svojo preteklost razumem kot modno pot do tega, kjer sem danes. Eleganca je privilegij zrelih let,“ je o razvoju svojega osebnega stila povedala Victoria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.