Modna jesen v osemdesetih

Foto: Žurnal24 Usnje in še enkrat usnje! Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Škornji čez kolena, tunike, podložena ramena, usnje in pletenine so letošnjo jesen modni zakon!
Oglej si celoten članek

Hladnejši dnevi narekujejo svojo modo, zato vam predstavljamo, s čim boste privabile in odbile poglede. Trendov je več, izberite takega, ki ustreza vam!

Neizbežno v tej sezoni. Jesen bo obarvana v odtenkih črne, sive, rjave, vijoličaste. Prevladoval bo punk-rockovsko klasični videz, od materialov pa predvsem usnje in pletenine. Uporabite lahko tudi prevelike puloverje in jopice, ki ste jih poiskale v stari babičini omari. Pas, ki poudari silhueto, je obvezen. Osemdeseta bomo podoživeli s poudarjenimi rameni. Romantično ležernost boste dosegle z bluzicami prosojnih materialov ali s čipkami. Ob hladnejših dneh nam bodo prišle prav jopice, boleri in različni plaščki. Nevtralne ali pisane nogavice naj objemajo gležnjarji z visoko peto, medtem ko bodo škornji čez kolena razvneli marsikaterega predstavnika moškega spola.

Kaj obržati? Tunike so svoj epilog doživele že lansko sezono, letos pa se poigrajte še z oblikami in barvami. Zraven se še vedno podajo pajkice, tokrat bolj nekonvencionalnih materialov in barv. Preveliki šali in rokavičke dodajo piko na i končnemu videzu.

Kaj pospraviti na dno omare? Čeprav so hlače letos bolj modne kot krila, to ne velja za hlače na zvonec. Na škornjih z zašiljeno konico naj se še naprej nabira prah, majice z napisi pa podarite mlajši sestri. Plastični nakit nadomestite s takšnim iz naravnih materialov, toplejših barvnih tonov ali s kovinskim leskom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.