Modna kombinacija Kristen Stewart nas je nasmejala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za zabavo se je preobula ...
Oglej si celoten članek

Igralka Kristen Stewart je na rdečih preprogah že večkrat pokazala, da ji je bolj kot brezhiben stil pomembno to, da se v svoji koži počuti udobno. 

To je še enkrat dokazala na zabavi, ki jo je za letošnje nominirance za oskarje priredila revija The Hollywood Reporter. 31-letna zvezda se je pred fotografe postavila v prikupni opravi avstralskega modnega oblikovalca Tonija Maticevskija, ki jo je najprej pokombinirala z belimi salonarji. Te je nato sezula in se za bolj sproščeni del zabave preobula v športne copate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.