Modna policija na emmyjih

Foto: Žurnal24 Zapeljivka iz Razočaranih gospodinj Eva Longoria (tokrat brez Tonyja Parkerja) j Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Emmyji so podeljeni in z njimi je minila še ena parada zvezdnic na rdeči preprogi.
Oglej si celoten članek

Ker je Hollywood merilo za praktično vse, od filmov do mode, si poglejmo, kakšne trende narekuje to sezono. Pod modno lupo smo vzeli največje zvezdnice (ameriških) malih zaslonov, ki so se s svojimi izbirami trudile navdušiti modne kritike.

Če nas je nedeljska rdeča preproga, razgrnjena pred losangeleškim Shrine Auditoriumom, kaj naučila, je to nedvomno, da so: a) ogrlice out, b) vintage viseči uhani, c) lanske peščeno-krem odtenke je kot najbolj priljubljena izbira zamenjala rdeča barva in d) Katherine Heigl je nova modna kraljica. Kiksov je bilo malo – zvezdnice so večinoma naravnost blestele v duhu starega Hollywooda z razpuščenimi ali spetimi valovitimi lasmi, pregrešno dragimi kosi nakita, nevsiljivim mejkapom in večernimi (večinoma) dolgimi toaletami, ki so razkrivale poletno porjavela ramena.

In katere so izstopale? Katherine Heigl, Kate Walsh (obe Talenti v belem) in Marcia Cross (Razočarane gospodinje) ga preprosto nikoli ne polomijo. Po drugi strani pa morajo Vanessa Williams (Grda račka), Hayden Panettiere (Heroji) in Jennifer Love Hewitt (Šepetalka duhovom) nujno zamenjati stilista. Posamezne ocene si preberite v galeriji desno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.