Modne na letalu

Foto: Žurnal24 Velika sončna očala za lažji spanec in kanček skrivnostnosti. (Foto: Shutterstoc
Na poletnih potovanjih z letalom vam mora biti hladno in udobno, vendar to še ne pomeni, da morate izgledati neurejeno.
Oglej si celoten članek

Najprej pot do letališča, nato ukvarjanje s prtljago, čakanje, stiskanje na majhnih sedežih, pa spet čakanje ... Vse, kar si želite, je, da bi lahko na pot odšli v udobni stari razvlečeni pižami, ki vas nikjer ne tišči. Vendar to res ni v vašem slogu, zato raje trpite v visokih petkah in neudobnem oprijetem krilu. Toda obstaja vmesna pot in z nekaj razmisleka boste odkrili, da modnost in udobje na potovanju lahko hodita z roko v roki.

Oblekica in pajkice
Letos so na srečo zelo v modi prav pajkice, ki so pravi rešilni pas za vse, ki se boste to poletje sprehajale po evropskih in svetovnih letališčih. Vedno jih lahko imate s seboj v torbici, neodločne tudi v dveh različnih barvah, sa ne zavzamejo veliko prostora. V kombinaciji s preprosto temno oblekico do kolen, narejeno iz udobnih materialov (naravni materiali so odlični, saj dihajo, a zaradi mečkanja se izogibajte lanu), in balerinkami so idealna kombinacija za na pot. Oblecite si jih na letalu, kjer je zrak praviloma hladnejši. Poleg tega, da vas bodo grele, vam ne bo treba skrbeti, ali vam bo med spanjem krilo zlezlo previsoko, prijetneje pa se boste tudi počutili, ko boste hodili mimo sedežev sopotnikov.

Iz toplega na hladno
Pajkice so priročne tudi, če potujete v hladnejše kraje – v tem primeru s seboj vzemite takšne iz debelejšega materiala in si jih oblecite pred pristankom. Prav vam bo prišla jopica na zapenjanje, lahka jakna iz džinsa ali širok šal, v katerega se lahko zavijete in vam na letalu služi kot odejica. Tako oblečeni boste pripravljeni tako na zamude in čakanja na neudobnih letaliških stolih kot tudi na spoznavanje zanimivih ljudi s sosednjih sedežev. Videz boste zaključili z ravno prav veliko torb(ic)o, ki na moden način lahko nadomesti ročno prtljago, in seveda parom velikih in temnih sončnih očal, ki vam bodo dala pridih skrivnostnosti in vam zagotovila lažji spanec na letalu.

Čim manj dodatkov
Modni dodatki vas bodo na potovanju samo spravljali ob živce, zato se jim izognite, če je le mogoče. Namesto tega si morda raje nalakirajte nohte, si lase spnite z zanimivo elastiko ali obujte balerinke z nekaj dekoracije. Težke in velike zapestnice, viseči uhani in dolge ogrlice pomenijo samo to, da se vam bo kar naprej nekaj zatikalo ob kovček in za sedež ter da vam ne bo tako udobno, kot bi vam lahko bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.