Modne novosti ali norosti?

Foto: Žurnal24
Victoria je znova presenetila. Tokrat z ošabnim videzom v Parizu na snemanju fotografij za revijo Elle.
Oglej si celoten članek

Victoria, znana po svojem trendovskem modnem okusu, je bila na snemanju za revijo Elle v Parizu znova delažna vprašljivih pogledov. Fotografirala se je v petih različnih videzih. Nad izbiro oblek, barv, modnih dodatkov in čevljev z vrtoglavo peto je bila sama zelo navdušena. Ste tudi vi?

.
Najbolj "drugačno" je bila videti  v oranžno-rdeči obleki, oviti okoli njenega vitkega telesa, ki spominja na velikega ptiča. Da je bila videti modno, so se maskerji odločili za temno obrobljene oči in zagorel obraz, ki ga Victorija kaže skozi vse leto.


Fotografiranje je zaključila z dolgo črno obleko s tankimi naramnicami in okroglim ogrinjalom okoli pasu. Fotografije, ki naj bi bile videti  glamurozno, so zaradi oblek, ličenja, skuštranega videza in dramatične osvetljave na koncu dajale zastrašujoč videz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.