Modne srajce, cenejše od 25 evrov

Foto: New Yorker New Yorker, 16,95 EUR Foto: Mango Mango, 24,99 EUR Foto: H&M H&M, 19,95 EUR Foto: H&M H&M, 19,95 EUR Foto: H&M H&M, 24,95 EUR Foto: Mango Mango, 22,99 EUR Foto: New Look New Look, 22,99 EUR Foto: New Yorker New Look, 24,99 EUR
Pomladni dnevi kličejo po lahkotnih srajcah. Izbrali smo nekaj takšnih, ki kljub modnemu videzu ne bodo izpraznile vaše denarnice.
Oglej si celoten članek

Srajce in bluze so klasika, ki ne sme manjkati v nobeni garderobni omari, letos pa so postale še lahkotnejše. Drznejše izberite prosojne tkanine, in če ne želite biti preveč izzivalni, pod prosojno srajco ne pozabite obleči oprijetega topa.

S črno in belo ne boste zgrešili, a vseeno pomerite še katero v modnem pastelnem odtenku. V ospredju so tudi cvetlični potiski in drugi vzorci, dekolteji so lahko globoki, gumbki minimalistični. Še modnejše boste videti v srajci s kombinacijo različnih tkanin – v takšni s prosojnimi rokavi, na primer. Nosite jih s kavbojkami, hlačami ali krilom, čez pa si ogrnite jakno iz džinsa ali blazer.

Nekaj cenovno ugodnih – tudi najdražja je cenejša od 25 evrov –, a zato nič manj modnih srajc smo zbrali v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.