Modni gležnarji za vse okuse

Foto: Žurnal24 gležnarji Foto: Stradivarius Stradivarius, 39,95 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 39,95 EUR Foto: H&M H&M, 39,95 EUR Foto: Ann Christine Ann Christine, 34,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 89,99 EUR Foto: Zara Zara, 199 EUR Foto: H&M H&M, 49,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 89,99 EUR Foto: Zara Zara, 139 EUR Foto: Stradivarius Stradivarius, 75,95 EUR Foto: Stradivarius Stradivarius, 59,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 99,99 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 49,99 EUR Foto: Zara Zara, 119 EUR Foto: Zara Zara, 79,95 EUR.
Čas je za gležnjarje in če najljubšega para še nimate, naj vam namignemo, da jih je letos v modnih prodajalnah res veliko.
Oglej si celoten članek

S peto, platformo ali raznim podplatom? Vseeno je, kakšne izberete, da jih nosite, saj so gležnarji eden od tistih jesenskih modnih kosov, ki jih morate imeti.

Še posebej modni so letos takšni z učinkom brušenega usnja, med barvami izstopajo vsi rjavi odtenki, zelo in boste v gležnarjih v bordo rdečem odtenku.

Paščki, zakovice in drugi detajli so skoraj obvezni, s takšnimi gležnarji pa boste v hipu ustvarili moden motoristični ali rokovski videz. In nič za to, če imajo raven podplat, gležnarje lahko nosite tudi k elegantnejšim oblekicam, piko na i celotnemu videzu pa dodajte z usnjeno jakno ali debelo pleteno jopo.

Nekaj modnih parov smo zbrali v galeriji, opremili pa smo jih tudi s cenami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.