Modni masaker: manekenki "odrezali" nogo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Čeprav lepotice, kakršna je Doutzen Kroes, resnično ne potrebujejo velikih popravkov v fotošopu, modni časopisi po vsem svetu ne odstopajo od obdelav s tovrstnimi programi.
Oglej si celoten članek

Da popravljena fotografija ni vedno boljša od originalne, dokazuje najnovejša številka kitajske izdaje modne revije Vogue, v kateri so lepi manekenki Doutzen Kroes "odrezali" nogo. Fotografije so delo priznanega fotografa Solva Sundsba.

Ne le noga, tudi čoln

Strokovnjaki so omenjeno fotografijo vzeli pod drobnogled in odkrili več nepravilnosti. Kritika ni ostala samo pri manjkajočem udu, ampak so se lotili tudi čolna, na katerem lepotica leži, ki naj bi bil enodimenzionalen in popolnoma nerealen. Tudi voda, v kateri plava čoln, ni dobila boljših ocen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.