Modni namig za pogumne

Foto: Imaxtree Parah Foto: Imaxtree Parah Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Oscar de la Renta Foto: Imaxtree Vivienne Westwood Foto: Imaxtree Vivienne Westwood Foto: Imaxtree Pin Up Stars Foto: Imaxtree Pin Up Stars Foto: Imaxtree Pin Up Stars Foto: Imaxtree Emamo Foto: Imaxtree Emamo
Cvet v laseh je obvezni spremljevalec havajskega videza, le da si letos namesto enega nadenite vsaj dva zelo velika in opazna ali pa vsaj pustite, da se vam v lase zapletejo metulji. Vsaj tako pravijo modni oblikovalci.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.