Modni ovitki za pametne igračke

Foto: www.net-a-porter.com Marc by Marc Jacobs za iPhone, 35 EUR Foto: www.net-a-porter.com Versace za Blackbarry, 180 EUR Foto: www.net-a-porter.com Marni, 130 EUR (prednja in zadnja stran) Foto: www.net-a-porter.com Lanvin za iPhone, 50 EUR Foto: www.net-a-porter.com Versace za Blackberry, 90 EUR Foto: www.net-a-porter.com Weston za iPhone, 40 EUR Foto: www.net-a-porter.com Swash za iPhone, 50 EUR Foto: www.net-a-porter.com Stella McCartney za iPhone, 155 EUR Foto: www.net-a-porter.com Miu Miu za iPhone, 100 EUR Foto: www.net-a-porter.com Marc by Marc Jacobs za iPad, 50 EUR Foto: www.net-a-porter.com Bottega Veneta, 250 EUR Foto: www.net-a-porter.com Karl za iPhone, 40 EUR Foto: www.net-a-porter.com Jimmy Choo za iPhone, 145 EUR Foto: www.net-a-porter.com Gucci za iPad, 240 EUR Foto: www.net-a-porter.com Dolce & Gabbana za iPhone, 115 EUR Foto: www.net-a-porter.com Dolce & Gabbana za iPad, 225 EUR Foto: www.net-a-porter.com Diane for Furstenberg za iPhone, 30 EUR Foto: www.net-a-porter.com Chloé za iPad, 395 EUR
Pametne igračke na i in b so obnorele tudi modne oblikovalce. Ni jih malo, ki so poleg ovitkov in torbic tudi njim posvetili mesto v svojih prestižnih kolekcijah. Mi se ne moremo odločiti, v katero bi oblekli svoj telefon. Pa vi?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.