Modni trend za nagajive

Foto: Zurnal24/Asos Asos, 34,73 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 16,67 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 11,11 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 13,89 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 27 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 16,67 EUR Foto: Zurnal24/Asos Asos, 16 EUR
Ušeska na obročih so trend, ki ga bodo nosile nagajive in razigrane žesnke. Ste med njimi tudi vi?
Oglej si celoten članek

Ušesk ne nosijo več le playboyeve zajčice, zdaj so obroči z ušeski osvojili tudi mladostnice in ženske, ki prisegajo na sproščen, razigran videz. Prelevite se v muce, kužike ali zajčice.

Na zabavo

Seveda se z nagajivimi ušeski ne odpravite v službo ali na predavanja, si jih pa pogumno nadenite za na zabavo. Kombinirajte jih k romantičnim oblačilom, kot sta obleka ali srajca s punčkastim ovratnikom, drznejše pa z ušeski presenetite svojega najdražjega - seveda v minimalni in zapeljivi opravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.