Modrček pošilja tvite, da ste ga slekli

Foto: Nestle
Foto: Nestle
Kako bi bilo, če bi vsi vedeli, da ste ravnokar ostali brez modrčka? Če se vam zamisel zdi zanimiva, vam bo gotovo všeč modrček, ki tvitne vsakokrat, ko ga odpnete.
Oglej si celoten članek

Modrček tweeting bra, ki ga je grško podjetje izdelalo v sodelovanju s podjetjem Nestle, že nosi ena izmed najpopularnejših grških voditeljic Maria Bacodimou, ki je za čivkajoči modrček posnela tudi oglas.

Modrček, ki vsakokrat, ko ga odpnete, na Twitterjev profil pošlje sporočilo, da ste ga slekli, zraven pa pripiše, da so nekje na svetu ženske prsi izpostavljene, je nastal v akciji ozaveščanja o raku na prsih. Akcija naj bi ženske spodbudila k rednemu samopregledovanju dojk in zgodnjemu odkrivanju hude bolezni.

Vam je zamisel všeč? Žal bodo modrček, ki izdaja intimne podrobnosti, za zdaj lahko nosile le Grkinje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.