Modrijani nepridiprave prijavili

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Noč Modrijanov. Vstopnice so šle za med, Modrijani kljub temu slabe volje.
Oglej si celoten članek

Trenutno najbolj vroča skupina pri nas Modrijani se veseli oktobra, ko bodo kar dve noči zapored nastopili v celjski dvorani Zlatorog. Kot so zapisali, so se vstopnice za petkov večer (25. 10. 2013) razprodale v šestih minutah, za četrtkov večer pa v 20 minutah. Kljub temu pa Modrijani niso povsem srečni. Za njihovo slabo voljo so krivi preprodajalci vstopnic. "Vsem, ki imate vstopnice, čestitamo. Žal pa nam je, da je brez vstopnic ostalo ogromno ljudi, tudi tistih organiziranih v večje skupine in z rezerviranimi avtobusnimi prevozi. Modrijani smo opazili preprodajo kart na določenih spletnih portalih. Informacijo o tem smo seveda že posredovali pristojnim službam. Želimo si, da bodo ukrepale, ker tovrstnega ravnanja ne podpiramo,“ je skupina sporočila na svoji strani na Facebooku in se svojim oboževalcem še enkrat zahvalila za zaupanje in podporo. "Pridite nas pozdravit na katero izmed poletnih veselic. Veseli vas bomo,“ so dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:55 6. Avgust 2013.

    Preprodajalci so zagotovo veliki navdušenci nad modrijani, verjetno bo en sedel na 100ih sedežih, in zato hoče imeti mir :))) …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.