Mojca iz The Biggest Loser samska:  Kar mi je naredil, je bilo zelo grdo od njega

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tako se počuti po koncu dolgoletne zveze.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je Mojca Fajs v šovu The Biggest Loser pridno izgubljala kilograme, da bi od zdravnika končno lahko dobila tablete, ki bi ji pomagale postati mamica, jo je njen fant prevaral, poroča Odkrito.

Govorico smo pri Mojci preverili. "Ne obremenjujem se z njim, saj ni vreden besed. Kar mi je naredil, je bilo zelo grdo od njega. Upam, da je srečen, ker jaz zagotovo sem. Jaz se lahko po svetu sprehajam z dvignjeno glavo, on pa na žalost ne," je za naš portal povedala Mojca in dodala, da je ta zgodba zanjo zaključena.

Par sta bila pet let.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:58 14. Marec 2018.

    A ona misli,da se on sekira?Je imel se kaj drugega vzdignjenega...Roko na srce,na tako gmoto je tezko splezat.Se ne cudim.In …

  • 15:03 14. Marec 2018.

    Zakaj se pa on ne bi moral sprehajati z dvignjeno glavo?

  • 14:17 14. Marec 2018.

    bravo irena..cela carica si...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.