Moje pesmi moje sanje za celo družino

Foto: Žurnal24 Predstava traja 2 uri in pol in ima en odmor. (Foto: Arhiv organizatorja)
Naj konec tedna zapojejo Moje pesmi moje sanje. Znameniti družinski muzikal v režiji Matjaža Pograjca, si oglejte ob 18. uri v Linhartovi dvorani Radovljica.
Oglej si celoten članek

Po scenariju za filmsko klasiko muzikal Moje pesmi moje sanje (The Sound of Music) ter izvirnem in pogovorno obarvanem prevodu Andreja Rozmana - Roze bodo v Radvoljici uprizorili istoimenski gledališki muzikal.

Moje pesmi moje sanje spregovorijo o temi, ki postaja v zadnjem času vse bolj aktualna; pojejo namreč o pomenu družine in njenih večnih vrednotah ter o glasbi, ki odpira srca k Ljubezni in Svobodi. Obenem izpostavijo tudi temo o narodni zavesti, lepotah domovine, grozeči nevarnosti nacizma in neustavljivi želji po svobodi.

Cena vstopnice za otroke je 18 evrov, za odrasle 26.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.