"Mojega zakona je konec"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V 15-letnem zakonu manekenke Cindy Crawford naj bi močno škripalo.
Oglej si celoten članek

Govorice, da Cindy Crawford v svojem zakonu ni več srečna, so vedno glasnejše. Za to je kriva tudi Cindy, ki naj bi se na neki zabavi obnašala kot podivjana 21-letnica in ne kot poročena ženska. Lepotica naj bi se namreč v vinjenem stanju obešala na kitarista skupine Terraplane Sun Johnnyja Zambettija. Očividci tudi poročajo, da je Cindy plesala na mizi in izjavila: "Mojega zakona je konec."

Na žuru pa se prisotni niso čudili le vedenju 47-letnice, ampak tudi odzivu njenega moža Randeja Gerberja, ki ga ženino obnašanje ni prav nič ganilo. "S prijatelji je sedel za mizo in ignoriral ženo. Obnašal se je tako, kot da Cindy ne bi bilo v prostoru."

Zakon slavnega para je bil že večkrat na preizkušnji. Gerber naj bi imel številne afere; dve ženski, ki sta bili zaposleni v njegovi restavraciji, sta ga celo obtožili spolnega nadlegovanja.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.