"Moji joški so preveliki za tek"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Jessica Simpson je potožila, da ji gre hujšanje slabše od rok, kot je pričakovala.
Oglej si celoten članek

Jessica Simpson se že vse od rojstva hčerke Maxwell Drew prvega maja bojuje z odvečnimi kilogrami, ki so se ji nabrali med nosečnostjo. "Uživala sem v vsem, kar sem si poželela, saj je bila to zame prva nosečnost in sem želela uživati v njej. Nisem vedela, da bodo kilogrami ostali tudi po porodu," je povedala pevka, ki je po rojstvu hčerke sicer tehtala kar 95 kilogramov.

Zvezdnici je pri hujšanju prav gotovo v veliko spodbudo pogodba z Weight Watchers, s katerimi je podpisala štirimilijonsko pogodbo, da bo v enem letu izgubila 23 kilogramov. Kljub strogi dieti in napornim treningom pa ji gre to počasneje, kot je pričakovala. Poleg tega tek zanjo ne pride v poštev. "Moji joški so trenutno daleč preveliki za tek, zato le hodim," je še odkrila.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.