Mojo moškost je dvigovala v višave

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ležala je tam pred menoj na postelji in se igrala sama s seboj. Oblečena v očitno prekratko črno oblekico je odkrivala svoje ženske čare in mi nudila izjemen razgled.
Oglej si celoten članek

Medtem ko sem vlekel opojno dišečo cigaro, sem se čudil samemu sebi, da takole mirno sedim v udobnem naslonjaču in uživam v vsakem njenem gibu. Njeni veliki joški sta že pošteno kukali izza obleke, prav tako zgornji rob čipkastega nedrčka, dolge lepe noge pa so krasile hlačne nogavice v črni barvi, pripete z vezicami na njene spodnjice. Izjemno lepo naličena, polnih ustnic in jasnega pogleda je v mojih žilah sproščala adrenalin ter dvigovala mojo moškost v višave. Še enkrat več je zvila svoje telo v velikanski postelji in leno pretegnila ude. Z rokama je nato zajela svoje velike prsi, jih potisnila navzgor in znova pogledala proti meni. Tokrat je med polnima ustnicama pokukal njen špičasti jeziček, s katerim je nakazala lizanje svojih dojk. Cigara je bila pri koncu, ogorek pa sem pustil brleti naprej v pepelniku na mali leseni mizi. Nisem se zganil in sem jo še naprej le opazoval pri svojem početju. Ni bila prostitutka, čeprav je bila videti takšna, pa tudi v glavi je imela le eno reč. Denar. Moj denar. To me ni motilo, kajti za svoj denar imam rad najboljše reči in tudi ona je bila zagotovo najboljše, kar sem si v danem trenutku lahko privoščil.

 

Končno je vstala in se lenih korakov prizibala s svojimi poudarjenimi boki do mene. Z rokama se je uprla ob moja kolena in svoje kostanjevo rjave lase spustila predse. Brez obotavljanja je z dlanmi zdrsela po mojih nogah vse do trebuha, se ustavila in nato svoje vitke prste zakopala v hlačne gumbe. Ves čas sem zijal v njene joške, ki so se mi v tistem položaju božansko nastavili. Iztegnil sem roke in jih potehtal, kar mi je zelo dobro delo, ona pa je medtem že prišla do mojega premoženja. Potrebnež je pokončno stal v njeni desnici, ki se je nežno spuščala po njem, njene pohotne ustnice pa so se vse bolj bližale njegovemu vrhu. V trenutku, ko se je skoraj že dotaknila nabrekle glavice, sem za hipec zamižal in se prepustil tesnemu občutku vročega objema, ki je kmalu zaobjel celotno površino mojega uda. Bil sem presrečen in končno odprl oči, da bi videl, kako mi ga zapeljiva mladenka obdeluje s svojimi usti. Ni je zmotilo, da sem jo opazoval, in videti je bilo, da jo moja pozornost celo dodatno vzburja.

 

Po nekaj minutah oblizovanja mojega korenjaka se je vzravnala in mi še enkrat razkazala svojo čudovito postavo. Tokrat mi je obrnila hrbet, se nagnila naprej in mi v naročje potisnila goli ritnici. Z velikim veseljem sem seveda segel po ritki pred seboj, jo božal in gladil ter s prsti zašel tudi daleč med njene noge. Gnetel sem ji vlažno češpljo, ji vlekel spodnjice vstran ter jo pri tem poskušal približati svojemu junaku. Le pol koraka nazaj je naredila, pa je bila že nad njim. S svojo žametno mehko mucko se je naslonila na utripajočega pohotneža, ki je z lahkoto prodrl v vlažen cet, ter jo napolnil, do koder se je pač želela nasititi z njim. Nežno je javkala nad menoj in svojo ljubko zadnjico pritiskala navzdol v mojih rokah. Kmalu sem ji to delo povsem prepustil in z rokama raje zagrabil za njene velike prsi. Spravil sem jih iz obleke, pa tudi nedrčka, ter končno prijel tako, kot je treba. Bil je popoln trenutek in najraje bi videl, da bi mi prišlo, ne da bi jo sploh opozoril. Želel sem si napolniti njeno tesno mucko, se zliti z njo vsaj za trenutek in se predati trenutku neskončnosti. Očitno je zaznala moje namere po pohotnih prijemih in ječanju, saj je nenadoma vstala s tiča, se obrnila, pokleknila k meni in ga prijela v roko. Začela ga je divje nametavati, pri tem močno razprla usta, kot bi si bolj kot vse na svetu želela prejeti porcijo naravnost v usta, in tako tudi počakala na moj vrhunec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.