Novih posnetkov Urške Čepin ne boste tako hitro pozabili

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja pevka in voditeljica še vedno ohranja svoj seksi stas ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja pevka in voditeljica Urška Čepin, ki se kmalu vrača na glasbeno sceno, je to poletje Instagram "zakurila" z vročimi fotografijami svoje postave, ki je še vedno v odlični formi. Zaradi lepo zaobljene zadnjice pa so se celo pojavila ugibanja, ali si ni Urška na tem delu telesa privoščila kakšen lepotni popravek, a svetlolaska to ostro zanika. 

"Nobene operacije nisem imela. Rada imam šport, telovadbo, fitnes, rada se gibam, na ta način živim že celo življenje," pravi in dodaja, da poleti ni bila tako vestna, a da se zelo kmalu spet odpravlja v telovadnico. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:33 27. Oktober 2019.

    Toliko negativnih komentarjev, ampak kliknili pa ste:))

  • 12:09 5. September 2019.

    strošena roba...škoda objave za ta portal. objavte rajš kaj pametnega

  • 11:35 5. September 2019.

    Po vsej verjetnosti se gre za reklamni članek, punca pač deluje še vedno vse po starem. Poze na slikah so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.