Monaški dvor šokiran

Foto: EPA
Foto: EPA
Monaški dvor je šokiran nad informacijo, da naj bi se njihov princ s spremstvom zabaval s slovenskimi manekenkami.
Oglej si celoten članek


Po odgovor in komentar na govorico, da se je princ Albert s spremstvom zabaval s slovenskimi manekenkami v najeti vili, smo se obrnili tudi na monaški dvor.

"Nadvse smo šokirani nad informacijo, ki ste jo navedli v elektronskem sporočilu. Govorice, o katerih nam poročate, so bile lahko sprožene le z namenom škoditi ugledu princa tik pred njegovo poroko. Opominjam vas, da je princa v Slovenijo povabil slovenski predsednik. Šlo je za zaseben obisk," se je glasil njihov odgovor.

Tudi lastnik agencije Bronz, ki naj bi najel vilo, je govorice ostro zavrnil.

Poglavarja kneževine so sicer ujeli v portoroški Alayi, o čemer smo poročali prvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 28. Junij 2011.

    Čestitam za tako potezo! Predvidevam, da se bo z veseljem vrnil v Slovenijo na oddih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.