Monaško kneginjo Charlene skrbi za zdravje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Charlene ne bo obiskala olimpijskih iger v Braziliji, njen mož, knez Albert, pa bo svoj obisk skrajšal.
Oglej si celoten članek

Lepa kneginja na olimpijske igre noče zaradi dvojčkov, ki bi morala ostati doma, močno pa jo skrbi tudi virus zika. "Skrbi jo za zdravje. To, kar je prebrala in slišala o zika virusu in drugih zdravstvenih težavah, ji ni všeč," je povedal monaški knez Albert in dodal, da bi moralo vse, turiste in atlete, močno skrbeti.

Albert se je olimpijskih iger začel udeleževati leta 1972. Na njih je tudi tekmoval, sedaj pa je član olimpijskega komiteja. Kneza pa sicer ne skrbi le za zdravje, ampak tudi organizacija. "Priprave niso takšne, kot smo pričakovali. Pri reševanju težav bodo morali biti kreativni."

Ali jim bo uspelo, bomo videli 5. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.