Monty Python končno združeni

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
Legendarni komiki Monty Python se bodo skupaj pojavili v gledališkem šovu.
Oglej si celoten članek

Legendarna komična zasedba Monty Python, ki je nazadnje nastopila leta 1998, bo ponovno ubrala skupno pot. John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin in Terry Jones se bodo tokrat združili na gledališkem odru, a žal brez šestega člana, Grahama Chapmana, ki je preminul leta 1989.

"Sem precej navdušen! Upam, da bomo zaslužili veliko denarja, da bom lahko odplačal hipoteko," se je pošalil Jones, Idle pa je svoje navdušenje delil na twitterju: "Združenje Pythonov danes zjutraj. Komaj čakam! Četrtkovo tiskovno konferenco pa bo v živo predvajal Sky News."

Skupina je bila na vrhuncu slave v sedemdesetih in osemdesetih, ko so snemali serijo Monty Python 's Flying Circus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.