Monty Python za štiri norce

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Za adrenalinski dan bo tudi danes poskrbel 14. festival mladih kultur Kunigunda. Ob plezanju, bobnanju, smejanju in plesanju si naberite moči za produktiven teden, ki je pred nami.
Oglej si celoten članek

Maksimalna zabava in krohot sta stalnici, ki spremljata britansko skupino komikov, znamenitost Monty Python, ki že 40 let obnoreva svet in nove generacije. Nika Vipotnik, Joži Šalej, igralca Kris Guček in Tomo Tomšič, so slovenski Monty Python. Režiserka Tijana Zinajić, ki pozna čudežno formulo za uspešno komedijo (5 žensk.com), je oblikovala predstavo. Prevedli so znane pesmi in skeče, ki pa v slovenščini ne izgubijo humornosti – nasprotno, dobijo novo, "našo"  dimenzijo.

Vstopnina je 3 evre.

Plezajte, bobnajte in plešite
Na 14. festivalu mladih kultur Kunigunda bo pestro tudi čez dan. Ob 10. uri lahko z vodjo skupine The Stroj Primožem Oberžanom v KRMC preizkušate svoj občutek za ritem, urite domišljijo in odrsko nastopanje ter razvijate ustvarjalnost.

Ob 12. uri se lahko v parku pred gimnazijo udeležite delavnice hoje po vrvi slackline v parku, ob 17. uri pa boste na travi poplesavali ob afriškem bobnanju. Ob 20. uri spoznajte borilni ples capoiera, ki vam bo morda v pomoč pri poskakovanju na koncertu zasedb Srečna Mladina in Muškat Hamburg, ki bo ob 21.30 v eMCe placu. Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.