"Morala bi si nadeti nedrček"

Foto: Reuters Gwyneth Paltrow Foto: Reuters Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow priznala "modni zločin".
Oglej si celoten članek

Igralka Gwyneth Paltrow je pred desetimi leti na oskarjih poskrbela za škandal. Na rdeči preprogi se je prikazala v gotski obleki iz modne hiše Alexander McQueen in svetu pokazala bradavičke.

Leta 2002 je bila na svoj nastop še ponosna, zdaj pa se ga kar malce sramuje. "To obleko še vedno ljubim. Morala pa bi si nadeti nedrček,“ je zvezdnica zapisala na svojem blogu. To pa ni edina stvar, ki jo obžaluje. Po njenem mnenju je bila na omenjeni prireditvi preveč naličena in tudi pričeska ni pristajala obleki. Če tega stilisti ne bi zamočili, bi bila videti tako, kot si je želela. Poskrbela bi za "malo punka na Oskarjih“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    22:04 4. Marec 2013.

    vi pa nagobčnik!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.