"Morda sem že malo prestara"

Foto: Sašo Radej, Elle.si
Foto: Sašo Radej, Elle.si
Med tednom mode se marsikdo sprašuje, zakaj na modni brvi ni naših znanih manekenk Sabine Remar in ostalih.
Oglej si celoten članek

Tako kot na prejšnjih tednih mode, so se tudi na zadnjem po modni brvi sprehajale neznane manekenke, zato se je ob tem marsikdo spraševal, zakaj najnovejših kolekcij ne predstavljajo slavne slovenske manekenke, kot so Tjaša Kokalj, Iryna Osypenko Nemec, Anela Šabanagić in Sabina Remar. Zadnja predvideva, da jih k sodelovanju niso povabili zato, ker potrebujejo mlajše. "Morda sem že malo prestara. Slišala sem, da najemajo 14- ali 15-letnice. Saj je tudi luštno priti kot gost," je za nas povedala Sabina.

A bolj kot mladosti si organizatorji želijo svežine, nam je že pred dobrim letom v intervjuju pojasnila vrhunska manekenka Tjaša Stanič, ki je ena od tistih, ki odločajo o tem, kdo se bo sprehodil po brvi tedna mode. "Želim si, da mi agentje na vsakem kastingu ponudijo sveže manekenke, ravno zato organiziramo kasting, sicer bi lahko najeli že preizkušene manekenke, in to bi bilo to. Kasting naredimo ravno zato, da vidim nove obraze in jim dam priložnost," je razložila in s tem odgovorila na spet aktualno vprašanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.