Morgan Freeman že v Dubrovniku

Foto: Žurnal24 Po Sarajevu je pred njim že Dubrovnik. (Foto: Pixsell)
Po zaključku filmskega festivala v Sarajevu, je Morgan Freeman že prispel v Dubrovnik. Tam je tudi ameriški top model Caprice.
Oglej si celoten članek

Z oskarjem nagrajeni igralec Morgan Freeman je prispel v vroči Dubrovnik, kjer se bo odvil Dubrovnik film meeting, na katerem bo Freeman zastopal film Nepremagljiv.

Freeman v Dubrovniku živi v vili Agava, ki spada pod hotel Excelsior. Na voljo ima štiri luksuzne sobe z unikatnim pohištvom, več najnovejših mercedesov razreda S in dve jahti.

Poleg Freemana je v Dubrovnik prišla tudi manekenka Caprice, ki biva v predsedniškem apartamju hotela Excelsior. Caprice je Dubrovnik obiskala pred tremi leti in takrat obljubila, da se bo še vrnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.