Morgan nad Mossovo in Madonno

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Piers Morgan je izustil nekaj krepkih na račun manekenke Kate Moss in pevke Madonne.
Oglej si celoten članek

Voditelj pogovorne oddaje na CNN Piers Morgan, ki je znan po svoji odkritosti, se je tokrat spravil na dve zvezdnici in si na njun račun privoščil kar nekaj pikrih. Na tapeti njegovih zlobnih opazk se je znašla predvsem Madonna. "Je sleparka in tiste njene roke so preprosto grozljive. Kot da bi gledal Konana barbarja. Zdaj je videti še bolj barbarska kot kdajkoli, popolnoma groteskna," je bil kritičen do kraljice popa, ki jo je sicer že pred kratkim v nekem intervjuju opisal kot "noro pijano teto za božič".

Kaj "lepega" pa je imel za povedati o Kate Moss? "Popolnoma grozna," je označil slavni britanski supermodel. "Če bi ljudje vedeli, kakšna je v resnici, se ne bi nikoli zanimali zanjo. Razvajena damica iz Croydona je. Sicer ni nič narobe s Croydonom – odraščal sem blizu tega kraja. Vendar je preprosto zlobno majhno bitje," je še dodal o slavni manekenki, ki ga, kot pravi, vsakič, ko se vidita na javnih dogodkih, dobesedno brcne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.