Moški, bi nosili prosojna oblačila?

Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana
Prosojnost se je vrinila v moške modne smernice. Seveda je za žgečkljivo modo tudi tokrat poskrbel dvojec Dolce & Gabbana.
Oglej si celoten članek

V ženskem svetu jo še posebej letos srečujemo na vsakem koraku, a prosojna oblačila za moške? Zakaj pa ne, sta si verjetno mislila Dolce & Gabbana, ko sta zanje oblikovala poletno kolekcijo. Ta tako vsebuje kar nekaj različnih prosojnih majic in puloverjev, pletenih majic in prosojnih hlač, ki spominjajo na zelo modna ženska dolga krila – tista, ki imajo mini del podložen, do tal pa sega le prosojna tkanina. A moški prosojnost v primerjavi z ženskami kombinirajo z drugimi oblačili. Golote je bilo na modnih brveh zelo malo, kar pa ne pomeni, da takšnih oblačil ne smete nositi "spodaj brez".

Všeč ali ne, priznati moramo, da so mišičnjaki z modnih brvi v prosojnih oblačilih videti odlično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.