Moški in ženske ne marajo te intimne pričeske

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Očitno je obema spoloma zelo pomembno, kakšna je pričeska tam spodaj.
Oglej si celoten članek

Vedno bolj priljubljena brazilska depilacija je v pogovor vnesla nekaj vprašanj med ženskami: katero je bolje, katero bolj zdravo in seveda, kaj je moškim bolj všeč. Zdi se, da je v zadnjih nekaj letih intimna pričeska pri ženskah dosegla vrhunec, saj je kar nekaj izbire: brazilsko, črtica, trikotnik, naravno …

A kot kažejo ankete, ki so jih opravljali v tujini, predvsem v Združenih državah in v Veliki Britaniji, so moški za najbolj priljubljeno pričesko razglasili ali brazilsko ali naravno pričesko. Ženskam pa je najbolj všeč urejena frizura v obliki trikotnika. Najmanj priljubljena pri obeh spolih je tanka črtica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:28 20. Oktober 2016.

    Medvedka je najbolša.

  • 16:36 20. Oktober 2016.

    Muca brez dlak?Bljak.Kot bi gledal pol kile govedne na pol presekane.Lepo urejena frizurca je zakon.

  • 09:26 20. Oktober 2016.

    Urejena kosmatinka, to je zakon..<br />Če ne pluvaš kocin , NI "huk"....<br />:-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.