Moški letos poženščeni

Foto: Žurnal24
Obetajo se moški v ženskih vzorcih, kavboji v damskih vezeninah in nekaj, česar pri moških še nismo utegnili videti – prosojnost.
Oglej si celoten članek

Črtasto in cvetlično

V modnih smernicah prihajajoče pomladi je velik del pozornosti namenjen vzorcem. Ti se bodo letos iz navpične postavili v vodoravno linijo, najpogosteje pa jih bomo lahko videli v črtastih sestavah barvnih blokov in čutnosti tradicionalno damskega cvetličnega vzorca. Novost so tudi vzorci od glave do gležnjev, saj smo lahko na modnih brveh opazili barvno dopolnjene moške obleke.

Vezenine in prosojnost

Moške srajce se ozirajo v čas ameriškega divjega zahoda. Možatost kavbojskega sloga se tokrat spogleduje s prefinjenostjo damskih vezenin in ženskih vzorcev, iz damske omare je povlečen tudi pomladni trend polovične prosojnosti. Tradicionalno bogate teksture pletenin se bodo v pomladi namreč srečale z lahkotnostjo delne prosojnosti, ki bo krasila puloverje vpadljivejših odtenkov.

Nazaj v 50. leta

Moški kroji pomladnih smernic prihajajo iz 40. in 50. let prejšnjega stoletja. To se v največji meri kaže z visoko krojenimi pasovi moških hlač, poleg tega pa z moškimi pajaci in trenčkoti, ki segajo do sredine goleni ali do gležnjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.