Moški najprej pogledajo v prsi

Foto: Žurnal24 Obraz ali prsi?
Če ste mislile, da je vaš moški pri vas najprej opazil oči, ste zelo verjetno živele v zmoti. Čeprav bi si želele, da on ni takšen kot večina, so dejstva drugačna.
Oglej si celoten članek

Kar moški na nasprotnem spolu najprej opazijo, so, po rezultatih raziskave, ki so jo opravili na univerzi Wellington na Novi Zelandiji, seveda prsi. Kar moški opazujejo med sprehodom po mestu, na trgu, v barih ali trgovini je žensko oprsje, velike, majhne, čvrste, povešene, nič jim ne uide.
V raziskavi so ugotovili, da 47 odstotkov moških najprej pogled usmeri na prsi, 30 odstotkov jih preveri zadnjico, nekaj manj od 20 odstotkov pa je takih, ki se osredotočijo na obraz.

Ne le zaradi velikosti

V bujna oprsja ne le da gleda večina fantov, tam tudi najdalj zadržijo svoj pogled. Prsi jih ne privlačijo zaradi velikosti, s čimer bi lahko razlagali, da bi jih privlačile ženske z večjimi, ker bi s tem povezovali večjo plodnost ženske, ampak kot kaže raziskava, moški v prsi gledajo zato, ker jih iz vidika estetike najbolj privlačijo, ne glede na njihovo velikost in obliko.
Torej, če je stereotip o moškem buljenju v prsi v resnici dejstvo, pa se lahko pomirimo, da je stereotip, da imajo radi čim večje, napačen. Torej močnejši spol pada na prsi, a vznemirjajo jih prav vse, kakršnekoli že so.

Pomemben tudi karakter
Raziskava je, na srečo, pokazala tudi, da je poleg velikosti in čvrstosti prsi pomemben tudi karakter dekleta, na katerega so prsi pričvrščene.
Naravne, manjše prsi so moškim seveda tudi atraktivne, zato je skrb deklet s siromašnim oprsjem popolnoma odveč. Če pa se vaš ljubimec celo noč ukvarja le z vašima breskvicama in ne z vami, ni nobene potrebe, da se vidita tudi naslednjo noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.