Moški razumejo, kako je brez ...

Foto: Žurnal24 Rezultati testa pasme so v pomoč tudi veterinarjem, saj omogočajo lažje postavlj
Ameriški ljubitelji psov, ki jih moti nemoški videz njihovih kastriranih ljubljencev, jim lahko odslej kupijo umetne testise.
Oglej si celoten članek

Neuticles, kot se imenujejo, so posebni implanti, ki jih veterinarji vsadijo v mošnjo psov, tako da ti povsem nadomestijo videz testisov. Losangeleška veterinarska klinika, ki se ukvarja s to dobičkonosno tržno nišo, storitev ponuja za dobrih 270 evrov.

Tamkajšnji šef osebja Louis Schwartz pojasnjuje, da se za lepotno operacijo skoraj vedno odločijo zgolj moški lastniki psov. Pravzaprav se je za umetne testise pri svojem psu doslej odločila le ena ženska, ki je s tem prevarala svojega moža. Ta zaradi verskih prepričanj namreč ni dovolil kastracije psa, zato so živali testise nadomestili naskrivaj.

Industrija z živalskimi ljubljenci je ena najbolj donosnih industrij v ZDA, saj lastniki za svoje živali letno namenijo 20 milijard dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.