Moški rojeni v teh znamenjih so največji romantiki

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iščete romantičnega kavalirja? Potem izberite moškega, ki je rojen v teh treh znamenjih.
Oglej si celoten članek

Čeprav predvidevate, da je nemogoče najti idealnega moškega, vam pri tem morda lahko pomagajo zvezde. Ta tri znamenja so namreč romantične zvezde zodiaka ...

Bik
Moški, rojeni v znamenju bika, so daleč najbolj romantični izmed vseh znamenj. Rajši dajejo, kot jemljejo, to jih preprosto osrečuje. Moški, rojen v znamenju bika, vas bo crkljal, pazil in razvajal. Izpolnil vam bo vsako željo. 

Ribi
Moški, rojeni v znamenju ribe, so naravno sladki in najrajši bi se z njimi cel čas crktljali. Njihova romantična žilica ni samo za okras, temveč nekaj kar je v njih in izhaja iz njih. Ribe vse vsakodnevne male stvari opravijo brez muke in pompa, kar je neverjetno romantična lastnost. 

Lev
Lev ni na prvem mestu v romantiki, a vseeno spada med top tri najbolj romantična znamenja. Lev se ne zadovolji z malenkostmi, on želi sijati. To velja tudi za romantične geste: če ne ostanete brez besed, je nekaj narobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.