Moški so izbrali Sofio Vergara

Foto: EPA Candice Swanepoel Foto: EPA Rihanna Foto: FPA/FameFlynet Pictures Kim Kardashian Foto: Flynet Scarlett Johansson Foto: Flynet Emma Stone Foto: Diane Cohen/Fame Pictures Nicki Minaj Foto: Flynet miranda kerr Foto: FameFlynet Pictures Rooney Mara Foto: Fame Pictures Kate Upton Foto: Flynet/JLP Sofia Vergara
Obiskovalci spletne strani AskMen so za najbolj poželjivo žensko na svetu letos določili kolumbijsko igralko.
Oglej si celoten članek

Igralka Sofia Vergara, ki bo letos dopolnila 40 let, je najstarejša lepotica, ki je do zdaj osvojila laskavi naslov, ki ga spletna stran AskMen podeljuje že od leta 2000. Na drugem mestu se je znašla manekenka Kate Upton, bron pa je pripadel zvezdi filma Dekle z zmajskim tatujem Rooney Mara. Med prvih pet sta se uvrstili še seksi Victorijin angelček Miranda Kerr ter raperka Nicki Minaj.

Zanimivo je, da je vojvodinji cambriški, Kate Middleton, le za las ušlo mesto med prvih deset – zasedla je 11. mesto, medtem ko je njena sestra Pippa komaj ujela svoj prostor na lestvici. Pristala je namreč šele na predzadnjem, 98. mestu. Prav tako na listi 99 najbolj poželjivih zvezdnic ni nekaterih najbolj slavnih hollywoodskih lepotic, kot sta Angelina Jolie in Jennifer Aniston.

Lani je laskavi naziv najbolj poželjive pripadel mladi "Opravljivki" Blake Lively.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.